De SSTK Open is een ITF Taekwon-Do toernooi voor de beginnende Taekwon-Doïn. Het toernooi is toegankelijk voor gekleurde banders van alle ITF organisaties. Het maximum staat op 200 deelnemers, dus wees er op tijd bij!

De SSTK Open wordt gehouden in sporthal ”Het Baken” aan Het Baken 2 in Pijnacker. Deze locatie beschikt over alle benodigde faciliteiten. Naast ” Het Baken ” is een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. De hele dag draaien we op 4 velden draaien waardoor alles, net als jullie van ons gewend zijn, soepel kan verlopen en op tijd klaar kan zijn. We werken tevens met groepen waardoor niet iedereen aan begin van de dag aanwezig hoeft te zijn.

Iedereen kan ALTIJD meerdere partijen draaien, er is namelijk een verliezersronde voor diegene die de eerste ronde direct verliezen.

Door op de dik gedrukte links te klikken download je de benodigde formulieren: Uitnodiging SSTK Open 2023, en het  Inschrijfformulier SSTK Open 2023.

Als er nog vragen zijn omtrent de SSTK Open, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “VERZENDEN” / Please enter the CAPTCHA code hereunder and press "VERZENDEN"

  Contact

      CAPTCHA code:
   captcha

   Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “VERZENDEN” / Please enter the CAPTCHA code hereunder and press "VERZENDEN"