Ga naar: / Go Too:

Over Holland Cup / About Holland Cup
Organisatiecomité / Organization committee

Uitnodiging / Invitation
Reglementen / Rules
Transport / Transport
Verblijf / Accommodation
Contact / Contact

Over Holland Cup

De Holland Cup is een van Europa’s grootste ITF Taekwon-Do toernooien. Het verschil tussen de Holland Cup en andere toernooien is de kwaliteit van de organisatie. De Holland Cup is een toernooi georganiseerd door voormalig deelnemers. Zij doen er alles aan om van de Holland Cup een onvergetelijke ervaring te maken. Zo wordt er naast de wedstrijden ook veel aandacht besteed aan de uitstraling en service naar de deelnemers/coachestoeschouwers toe. Het gaat niet alleen om het toernooi, maar ook om het gezellig bij elkaar zijn.

Schrijf je in voor de Holland Cup en ervaar het zelf. Je zal er geen spijt van krijgen!

Omhoog / Up

About Holland Cup

The Holland Cup is one of Europe’s biggest ITF Tournaments. The difference between the Holland Cup and other tournaments is the quality of the organization. The Holland Cup is organized by former competitors. They will do everything possible to make the Holland Cup an unforgettable experience. Next to the matches there is attention for appearance of the hall and service for the competitors/coaches/spectators. It’s not just about the tournament, but also about beging together.

Register yourself for the Holland Cup and experience it yourself. You won’t regret it!

Omhoog / Up

Organisatie

Tim Kool (VI)
Beoefent al 30 jaar Taekwon-do en is de eigenaar van Sportschool Tim Kool en eind-verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd. Dit betekend dat alles wat geregeld wordt eerst door zijn kritische en ervaren blik bekeken moet worden. Hierna wordt beslist of iets wel of niet goed is voor de Holland Cup.

Rory de Vries (VI)
Beoefent ook al 20 jaar Taekwon-do en is onze vertaler, grafisch ontwerper en degene die zijn ervaren mening over alles kan geven. Dit laatste is vooral belangrijk, omdat er zonder een ander licht ergens op te werpen, elk idee zomaar als goed wordt beschouwd. Naast de organisatie is Rory tevens de hoofdscheidsrechter.

Corine Kool (III)
Beoefent al 20 jaar Taekwon-do, is de zus van Tim Kool en is een organisatorisch talent. Bijna alles wat geregeld moet worden daar zit zij achteraan. Ook het contact met de deelnemende scholen gaat meestal via haar.

Sonja Meijler (I)
Sonja is de Sportdata expert van het Holland Cup organisatie team. Zij weet alles van het de registratie tot het verwerken van de poules, van het gebruik van het systeem, tot troubleshooten.

Natuurlijk zijn alle vrijwilligers belangrijk voor de Holland Cup. Zonder hun konden wij geen toernooi organiseren. Wij hopen dat jullie weten hoe blij we met alle hulp zijn van iedereen.

Omhoog / Up

Organization Committee

Organisation committee

Tim Kool (VI)
Tim has been practising Taekwon-Do for 30 years, and is the owner of Sportschool Tim Kool. Tim in the end has the main responsibility for governing and handling all the decisions made by the committee, after careful consideration and deliberation.

Rory de Vries (VI)
Rory has been practising Taekwon-Do for 20 years as well. Rory has a lot of experience going to international tournaments and his main task is to give his experienced opinion on the organisation of the tournament. Next to this he is responsible for graphical design, umpires and translation of all correspondence.

Corine Kool (III)
Corine has been practising Taekwon-Do for 20 years, and is Tim’s sister. Corine has a natural talent for organisation, and therefore her main task within the committee is administration. Next to this, she governs all contacts with competing clubs and countries.

Sonja Meijler (I)
Sonja is the Sportdata expert. The Holland Cup team couldn’t organise a well runned tournament if it wasn’t for her. From registration till trouble shooting on the day itself; Sonja can do it all.

Of course there are many more volunteers, who are very important for us to be able to organise our tournament, so we regret not being able to mention them all. We just want to use this opportunity to extend our thanks to all of them!

Omhoog / Up

Uitnodiging

Via de Sportdata website kunt u de uitnodiging downloaden via het kopje ‘downloads’. Tevens kan er ook via Sportdata ingeschreven worden voor de Holland Cup. Heeft u nog nooit met Sportdata gewerkt, dan kunt u eerst op de knop ‘handleiding’ hieronder klikken.

HOLLAND CUP –  Sportdata pagina

Sportdata handleiding

Omhoog / Up

Invitation

Through the website of Sportdata you can download the invitation for the Holland Cup by clicking on ‘downloads’. If this is the first time you work with Sportdata, then you can click on the manual down below.

HOLLAND CUP –  Sportdata pagina

Sportdata manual

Omhoog / Up

Reglementen

De Holland Cup hanteert het wedstrijdreglement van ITF Trajtenberg met een aantal uitzonderingen. Deze uitzonderingen worden genoemd in het Holland Cup reglement. Hieronder kan je het reglement downloaden evenals de ITF Tournament rules.

Holland Cup reglement

ITF Tournament rules

Omhoog / Up

Rules

The Holland Cup uses the rules of ITF Trajtenberg with some exceptions. Hereunder you can download the official tournament rules ITF rules and the amendments that will be used on the Holland Cup.

Holland Cup tournament rules

ITF Tournament rules

Omhoog / Up

Transport

Bij auto

Vliegen
Schiphol

Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven, en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2010 qua aantallen in passagiersvervoer het vijftiede vliegveld van de wereld. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten vanAmsterdam. Er is een treinstation in Schiphol zelf. Dit maakt het vervoer naar bijvoorbeeld Delft erg makkelijk.

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en in de volksmond Vliegveld Zestienhoven geheten, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Rotterdam The Hague Airport ligt aan de noordelijke rand van Rotterdam, in de richting van Delft. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group, met als aandeelhouders de Staat der Nederlanden, en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. In 2010 passeerden ruim 1 miljoen passagiers de luchthaven, een stijging ten opzichte van het jaar ervoor.

In het middel van Pijnacker ligt een treinstation. Dit treinstation is helaas niet verboden met de doorgaande trein routes. Om bij Pijnacker terrecht te komen zal er in Den Haag of Rotterdam moeten worden overgestapt. Het treinstation van Pijnacker ligt ongeveer 1,8 kilometer van sporthal “De Viergang”.

Delft en Zoetermeer hebben wel allebei een treinstation dat gelegen is aan de doorgaande trein routes. Delft ligt ongeveer 6,5 km van Pijnacker af en Zoetermeer ligt ongeveer 8,0 kilometer van Pijnacker.

De hotels waar wij een speciale lage prijs hebben kunnen regelen voor de deelenemers aan de Holland Cup liggen allebei in Delft.

Omhoog / Up

Transport

Omhoog / Up

Verblijf

Campanile Hotel Delft

 

Campanile Hotel Delft ligt aan de A13.Met de bus en tram

is het hotel goed bereikbaar. Het hotel biedt uitstekende voorzieningen tegen een aantrekkelijke prijs, zoals functionele kamers en een prima restaurant. Opvallend is de zeer goede en vriendelijke service. Naast het hotel is een sport annex wellnesscentrum.

Campanile Hotel Delft ligt op loopafstand van een bus- en tramhalte. Per auto kan men via de nabijgelegen A13 het hotel makkelijk bereiken. Het hotel heeft een sfeervol restaurant en een bar. Tegenover het hotel is een indoor kartbaan en direct naast het hotel bevindt zich het Active Health Centre met fitness, sauna, aerobics en een Kids Playground. Achter het hotel ligt een golfbaan en recreatiegebied “het Delftse Hout”, via de nieuwe brug naast het hotel heeft u toegang tot “het Delftse Hout”. Dit natuurpark is zeer geschikt om te wandelen, hardlopen en/of fietsen.

Het personeel is bijzonder servicegericht; aan dit punt wordt in Campanile hotels veel aandacht besteed. Bij binnenkomst op de hotelkamer staat een uitnodigend blad met koffie, thee en koekjes klaar, dat iedere dag gratis wordt bijgevuld. De praktisch en comfortabel ingerichte hotelkamers beschikken over een badkamer met bad, douche, toilet en haardroger. Verder zijn de kamers voorzien van een televisie, telefoon, WiFi internet en airconditioning.

http://www.campanile-delft.nl

Westcord Hotel Delft

WestCord hotel Delft****  is de perfecte start voor uw bezoek of deelname aan de Holland Cup.

Wij zijn gelegen tussen en centrum van Delft en het natuurpark Delftse Hout en heeft 140 comfortabele kamers voorzien van badkamer, flatscreen, airco, koelkast, kluis en koffie & theefaciliteiten.

Een compleet en op unieke wijze ingericht hotel met faciliteiten die u zou verwachten bij een 4 sterren hotel. Op de begaande grond vind u onze bar en een sfeervol restaurant met open keuken, waar u geniet van internationaal georiënteerde gerechten. Na het eten kunt u ontspannen genieten van een lekker kopje koffie bij de openhaard in de lounge of bij mooi weer op 1 van onze terrassen.

Bent u nog niet uitgesport of heeft u er juist zin in gekregen tijdens de HollandCup? Bij ons kunt u op de 5de etage gebruik maken van de gym met desgewenst  aansluitend een ontspannen bezoek aan de sauna, wij bieden deze faciliteiten onze gasten gratis aan.

Het centrum is per voet goed te bereiken in 15 minuten maar wij verhuren ook fietsen en elektrische scooters, hiermee is de reistijd zo’n 5 minuten en zit u heerlijk op de Beestenmarkt!

Het hotel beschikt overigens over voldoende  gratis parkeergelegenheid, mocht u met de auto komen.

Wij bieden de bezoekers en deelnemers van de Holland Cup graag een gereduceerde kamerprijs aan. Neem contact met ons op via de telefoon of mail en vraag om dit tarief!!

Wij hopen u graag te mogen  ontvangen in WestCord Delft!

www.westcordhoteldelft.nl

Omhoog / Up

Accommodation

Campanile Hotel Delft

Hotel Campanile Delft is in an ideal location, 2 km from the centre, 3.5 km
from the train station, 10 km from ROTTERDAM Airport, 1 km from the metro station and directly accessible from exit 8 of the A13 motorway.

With 95 comfortable and well-equipped rooms, Campanile has everything to help you relax, move freely and work efficiently if here on business. Courtesy tray with kettle, tea, coffee and biscuits refilled daily in your room. For your comfort, each room has a television with Satellite channels, a desk, a telephone with a direct line and a modem line for your computer.

http://www.campanile-delft.nl

Westcord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is ideally situated on the A13 between Rotterdam and Den Haag (The Hague),
next to IKEA. Delft is certainly the place to stay and enjoy the city: Delftware, Orange (Royal family of Orange), Vermeer and enjoy a stroll alongside historic sites or even take a cruise.

WestCord Hotel Delft is home to 140 contemporary designed hotel rooms, provided with air conditioning. Seventeen of these rooms are extra large appartments with facilities, especially for the long-stay business guests. Free wireless internet is available throughout the hotel.

It is wonderful to relax in the fitness area with sauna, whether you have spent the day doing business, or enjoying Delft’s shopping or culture! And afterwards, you can unwind further with drink in the bar on the heated terrace, or have a bite to eat in the restaurant. Our open and contemporary ambiance will make you feel home.

http://www.westcordhoteldelft.nl

Omhoog / Up

Contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Omhoog / Up

Contact

If you have any questions, please don’t hesitate to contact us through the contact form down below.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Omhoog / Up

Contact

 
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]